Hjulsbro Steel logotype

Nu söker vi en driven gruppchef inom underhåll

Nu söker Hjulsbro Steel i Linköping en driven gruppchef inom underhåll som med sin breda tekniska kompetens, prestigelöshet och lyhördhet kan utveckla och förbättra underhållsarbetet för vår maskinpark och fastighet!

Arbetsuppgifter
Som gruppchef inom underhåll kommer du ha personalansvar för vårt välfungerande och självgående underhållsteam på fyra personer som består av två mekaniker och två eltekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av planering och beredning av allt inom företaget förekommande underhåll, underhållsinvesteringar samt utveckling och förbättring av underhållet.

Du förbereder och ansvarar för dagliga morgonmöten med underhållsteamet där ärenden/problem inom drift och underhåll diskuteras, åtgärdas och följs upp. Du ansvarar för rapportering och administration i vårt underhållssystem samt för leverantörskontakter, inköp och serviceavtal inom underhåll. Arbete med tvärtekniska projekt samt kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete av underhållsavdelningen ingår också i dina arbetsuppgifter.

Du rapporterar till VD:n och placeringsort är Linköping.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som gruppchef inom underhåll har du minst fullgod gymnasiekompetens, gärna inom ett tekniskt område. Du har erfarenhet av underhållsarbete på maskinparker inom tillverkande industri samt en bred teknisk kompetens och förståelse inom områden så som mekanik, el och/eller automation. Du har tidigare arbetat i en ledande roll, till exempel som gruppchef, teamledare, arbetsledare eller underhållsansvarig.

I ditt ledarskap är du handlingskraftig, flexibel och noggrann, vilket gör att du med framgång kan leda ditt team och driva utvecklingen av underhållsarbetet framåt. Din problemlösningsförmåga och ditt analytiska sätt skapar effektiva arbetsprocesser och ett kontinuerligt förbättringsarbete. Ödmjuk, prestigelös och lösningsfokuserad är tre egenskaper som beskriver dig som person.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Hjulsbro Steel med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Therese Fyhr på 011-19 18 98 eller therese.fyhr@jeffersonwells.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan görs via:

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/c67c5517-7274-4cb2-bc84-d46d70c0a5a2/gruppchef-inom-underhll-rekryteras-till-hjulsbro-steel